Ταξίδιαpink
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Έχουμε βοηθήσει χιλιάδες καταναλωτές να μειώσουν τα κόστη τους.

Καλωσήλθες

στο money-market

Σχετικά με εμάς

Το moneymarket.gr αναπτύχθηκε το 2019 από την Money Market Α.Ε Ασφαλιστικών Πρακτόρων με στόχο να γίνει ο σύμμαχός σου στην σύγκριση & επιλογή χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Όραμα της εταιρείας είναι να προσφέρει μέσω της σύγκρισης υπηρεσιών, την δυνατότητα στον χρήστη να συγκρίνει την αγορά αντικειμενικά ώστε να είναι σε θέση να επιλέξει το καλύτερο για τις ανάγκες του και να εξοικονομήσει χρήματα από την ασφάλειά του, από τους λογαριασμούς ενέργειάς του και από την διαχείριση των οικονομικών του.

Ειδικότερα:

  • Από το 2011 λειτουργεί τη Νο1 ιστοσελίδα σύγκρισης ασφαλιστικών προγραμμάτων στην Ελλάδα, το insurancemarket.gr. Το insurancemarket.gr έχει πάνω από 150.000 ενεργούς πελάτες και βοηθάει πάνω από 1.000.000 χρήστες ετησίως να συγκρίνουν την ασφαλιστική αγορά.

 

  • Από το 2016 λειτουργεί το καινοτόμο site σύγκρισης παρόχων ενέργειας, energy-market.gr. Το energy-market έχει ήδη βοηθήσει περισσότερους από 350.000 καταναλωτές να μειώσουν το κόστος του ρεύματός τους.

 

Με τη νέα μας υπηρεσία, το moneymarket.gr, θέλουμε να βοηθήσουμε τον χρήστη μας να λάβει τις σωστές και συμφέρουσες για αυτόν οικονομικές αποφάσεις, παρέχοντάς του πλήρη ενημέρωση & διαφάνεια, συμβουλές & προτάσεις εξοικονόμησης και έξυπνα εργαλεία σύγκρισης & επιλογής σε όλα τα στάδια της οικονομικής του ζωής όπως στην αγορά κατοικίας, στην αποταμίευσή του, στο συνταξιοδοτικό του πλάνο κλπ.

Γιατί money-market

Σύγκριση της Αγοράς
Αντικειμενικότητα & Εγκυρότητα
Συνεχής ενημέρωση
Εντελώς δωρεάν
Πώς λειτουργούμε
Οι υπηρεσίες μας

Όλες οι υπηρεσίες μας στους κλάδους της ασφάλισης, της ενέργειας και του χρήματος σου παρέχονται εντελώς δωρεάν, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

Ειδικότερα, τα παρεχόμενα εργαλεία τιμολόγησης, σύγκρισης και ιεράρχησης βάσει φίλτρων, στοχεύουν αποκλειστικά στην κατάλληλη ενημέρωση και υποστήριξή σου ώστε να μπορείς να αποφασίσεις & να επιλέξεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σου στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Ειδικότερα, οι πολύ ανταγωνιστικές τιμές και προσφορές που παρέχουμε στα διαθέσιμα προϊόντα προκύπτουν από τις συμφωνίες που έχουμε εξασφαλίσει με τους Συνεργάτες / Παρόχους λόγω του μεγάλου όγκου συναλλαγών που διαχειριζόμαστε.

Ο όγκος αυτός μας επιτρέπει να μην έχουμε καμία μεταφορά κόστους στον τελικό καταναλωτή και επιπλέον καθιστά χαμηλότερο, για τις εταιρείες, το δικό μας κόστος από το κόστος που θα είχαν αν το παρείχαν οι ίδιες απευθείας.

Δήλωση Ανεξαρτησίας – Αντικειμενικότητας

Η Money Market Α.Ε. παραμένει μια απολύτως ανεξάρτητη και αμερόληπτη εταιρεία.

Στις ιστοσελίδες της insurancemarket.gr, energy-market.gr & money-market.gr, συγκρίνει τις εξατομικευμένες προσφορές των εταιρειών απολύτως αντικειμενικά.

Ως ο σύμμαχός σου στην εξοικονόμηση του κόστους σου μέσω της σύγκρισης και της ανεύρεσης του κατάλληλου για εσένα προγράμματος, διασφαλίζουμε πως όλες οι υπηρεσίες μας έχουν μοναδικό γνώμονα το δικό σου συμφέρον και πως οποιαδήποτε εμπορική συμφωνία που τηρούμε με συνεργαζόμενους οργανισμούς δεν επηρεάζουν τις υπηρεσίες σύγκρισης, προβολής προϊόντων/υπηρεσιών και τιμολόγησης.

Πώς αμειβόμαστε

Η αμοιβή μας προκύπτει, ανάλογα με τη φύση της παρεχόμενης υπηρεσίας, από τις επιμέρους συμφωνίες με τους συνεργαζόμενους οργανισμούς και περιλαμβάνει τα κόστη που έχουμε αναλάβει για λογαριασμό τους (π.χ. κόστη εξυπηρέτησης πελατών, ενημερώσεων και προωθητικών ενεργειών, κόστη διεκπεραίωσης συναλλαγών κλπ.).

Οι 3 βασικοί τρόποι αμοιβής μας περιλαμβάνουν:

1. Εφάπαξ αμοιβή ανά συναλλαγή πελάτη

Με ορισμένους παρόχους ενέργειας έχουμε συμφωνήσει σταθερή εφάπαξ αμοιβή για κάθε αλλαγή παρόχου που πραγματοποιείται στην πλατφόρμα μας.

2. Αμοιβή με προμήθεια

Μέσω των συμφωνημένων προμηθειών, λαμβάνουμε ένα ποσοστό επί του ασφαλίστρου που επιλέγεις να καταβάλλεις ή επί της κατανάλωσης του ηλεκτρικού σου ρεύματος ή του στεγαστικού δανείου που έλαβες με τις υπηρεσίες τραπεζικής διαμεσολάβησης μέσω της Money Market ΑΕ.

Η αμοιβή μας στα προϊόντα ασφάλισης προκύπτει αποκλειστικά από τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις βάσει προμήθειας που περιλαμβάνεται στο ασφάλιστρο, χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση στο τελικό κόστος.

3. Αμοιβή click through

Σε εταιρίες που συνεργάζονται με affiliate προγράμματα ενδέχεται να λαμβάνουμε αμοιβή εφόσον η πώληση πραγματοποιηθεί μέσω του δικού μας affiliate link ή (κατά περίπτωση) εφόσον ο χρήστης μεταβεί στο συνεργαζόμενο site μέσω δικού μας συνδέσμου.