Ταξίδιαpink
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Έχουμε βοηθήσει χιλιάδες καταναλωτές να μειώσουν τα κόστη τους.

Alpha Bank: Ήρθε το Digital Business Onboarding


Με το νέο πρόγραμμα Digital Business Onboarding της Alpha Bank, η συνεργασία της επιχείρησής σας με την Τράπεζα μπορεί πλέον να ξεκινήσει και online!

Σε ποιους απευθύνεται η νέα υπηρεσία;

  • Η υπηρεσία απευθύνεται σε εταιρίες ΑΕ, ΟΕ, ΙΚΕ, ΕΕ ή ΕΠΕ που επιθυμούν να ξεκινήσουν την τραπεζική τους συνεργασία με την Alpha Bank. Οι λοιπές νομικές μορφές καθώς και οι ατομικές επιχειρήσεις και επαγγελματίες εξυπηρετούνται από το Δίκτυο Καταστημάτων της Alpha Bank.
  • Η υπηρεσία απευθύνεται αποκλειστικά σε εταιρείες που επιθυμούν να ξεκινήσουν για πρώτη φορά την τραπεζική τους συνεργασία με την Alpha Bank.

Ποια είναι η διαδικασία;

Βήμα 1 | Προετοιμασία

Για την έναρξη της συνεργασίας μας θα χρειαστεί να υποβάλετε τα παρακάτω έγγραφα: Τα έγγραφα πιστοποίησης της εταιρίας σας, δηλαδή τα οικονομικά στοιχεία και έναν λογαριασμό παρόχου τηλεφωνίας. Τα έγγραφα νομιμοποίησης τα οποία διαμορφώνονται ανάλογα με τη Νομική Μορφή της εταιρίας.

Βήμα 2 | Online Υποβολή

Τώρα η έναρξη της συνεργασίας μας πραγματοποιείται και από τον υπολογιστή σας, άμεσα και απλά, χωρίς επίσκεψη στο Κατάστημα! Καταχώριση στοιχείων: Συμπληρώστε τα στοιχεία της εταιρίας και δηλώστε τους Νόμιμους Εκπροσώπους της. Υποβολή εγγράφων: Υποβάλετε ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα έγγραφα νομιμοποίησης και πιστοποίησης. Σε μόλις 10 λεπτά έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία και θα ενημερωθείτε σύντομα για την εξέλιξή της. Η online υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τις ΑΕ, ΟΕ, ΙΚΕ, ΕΠΕ και ΕΕ.

Βήμα 3 | Πιστοποίηση Εκπροσώπων

Όλοι οι Νόμιμοι Εκπρόσωποι της εταιρίας θα πρέπει να υποβάλουν στην Τράπεζα έγγραφα που πιστοποιούν την ταυτότητά τους. Μπορείτε να τα υποβάλετε ηλεκτρονικά μέσω της υπηρεσίας Online Ενημέρωση Εγγράφων, εάν είστε συνδρομητής του e-Banking Ιδιωτών, ή να τα προσκομίσετε σε ένα Κατάστημα Alpha Bank.

Βήμα 4 | Απόκτηση προϊόντων

Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία των στοιχείων και εγγράφων που υποβάλατε θα ενημερωθείτε με e-mail προκειμένου οι Νόμιμοι Εκπρόσωποι να επισκεφθούν ένα Κατάστημα Alpha Bank και να ολοκληρώσουν τη διαδικασία. Αποκτάτε άμεσα τα βασικά προϊόντα και η συνεργασία μας ξεκινάει.

Θέλω Δάνειο
Θέλω Δάνειο

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στην υπηρεσία εδώ

Δες επίσης: Alpha Bank: Online εγγραφή στο e-Banking για Επιχειρήσεις