Έχουμε βοηθήσει χιλιάδες καταναλωτές να μειώσουν τα κόστη τους.

Επιχειρηματικά Δάνεια

Coming soon...

Θα είμαστε σύντομα κοντά σου!

Έως τότε μπορείς να δεις όλους τους Επαγγελματικούς Λογαριασμούς.

Δες Εδώ
Δες Εδώ
Λύνουμε τις απορίες σου σχετικά με τα Επιχειρηματικά Δάνεια
Τι είναι το Επιχειρηματικό Δάνειο;
Χρήσιμα Νέα

Το επιχειρηματικό δάνειο είναι ένα δάνειο που προορίζεται ειδικά για επιχειρηματικούς σκοπούς και όπως με όλα τα δάνεια, περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός χρέους, το οποίο θα αποπληρωθεί με πρόσθετο τόκο.

Είτε έχεις μία προσωπική επιχείρηση είτε βιοτεχνία, ξενοδοχείο, κατάστημα ή χώρο εστίασης, χρειάζεσαι οικονομική ευελιξία. Αυτή την ευελιξία σου τη δίνει ένα επαγγελματικό δάνειο.

Οι δύο βασικές κατηγορίες επιχειρηματικών δανείων είναι η χρηματοδότηση για την απόκτηση επαγγελματικής στέγης ή /και εξοπλισμού και η παροχή κεφαλαίου κίνησης για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών ρευστότητας της επιχείρησης.

Τύποι επιχειρηματικών δανείων είναι τα Βραχυπρόθεσμα δάνεια, τα Τοκοχρεολυτικά δάνεια, η Τραπεζική πίστωση, οι Υποθήκες (δίνονται σε επιχειρήσεις που έχουν ακίνητη περιουσία και μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν ως εγγύηση) και η Χρηματοδότηση αποθεμάτων (δίνεται με εγγύηση τα εμπορεύματα που βρίσκονται στην επιχείρηση, με την προϋπόθεση ότι έχουν εξοφληθεί).

 

Ενημερώσου πρώτος μόλις το περιεχόμενό μας γίνει διαθέσιμο!

Εγγράφομαι στο newsletter ώστε να λαμβάνω τα νέα και προσφορές του money-market.gr και δηλώνω ότι ενημερώθηκα για την πολιτική απορρήτου της money market AE.