Ταξίδιαpink
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Έχουμε βοηθήσει χιλιάδες καταναλωτές να μειώσουν τα κόστη τους.

Μείωση επιτοκίων προθεσμιακών καταθέσεων από την Alpha Bank


Μετά την Eurobank, ήρθε και και η σειρά της Alpha Bank να προχωρήσει σε μεγάλες μειώσεις των επιτοκίων στα προϊόντα προθεσμιακών καταθέσεών της.

Έτσι, από την 23.07.2020 οι μειώσεις στα επιτόκια των προθεσμιακών καταθέσεων (που ανοίγονται με φυσική παρουσία σε κατάστημα) φτάνουν ακόμα και στο 90% με αποτέλεσμα οι ετήσια απόδοση για ποσά έως και 30.000€ να μην ξεπερνούν το 0,10%.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η τράπεζα προχώρησε και σε περικοπή της ανταμοιβής των καταθετών μέσω επιβράβευσης Bonus έως και κατά 70%, μειώνοντας ακόμα περισσότερο το συνολικό τους όφελος.

Σε μία θετική νότα, θέλοντας να προωθήσει τα ψηφιακά προϊόντα της, η Alpha Bank ήταν λιγότερο παρεμβατική στα επιτόκια των online (μέσω e-banking) προθεσμιακών καταθέσεων. Υπάρχουν δε περιπτώσεις προϊόντων στις οποίες, για συγκεκριμένα ποσά και διάρκειες, το επιτόκιο αυξήθηκε.

Αν λοιπόν επιθυμείς να δεσμεύσεις τα χρήματά σου σε μία προθεσμιακή κατάθεση, είναι προτιμότερο να “ανοίξεις” το λογαριασμό online και να επωφεληθείς έτσι από τα υψηλότερα επιτόκια.

Μπορείς να δεις όλα τα επιτόκια προθεσμιακών καταθέσεων της Alpha Bank Εδώ

Δες επίσης: Νέες περικοπές στα επιτοκίων προθεσμιακών καταθέσεων της Eurobank