Ταξίδιαpink
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Έχουμε βοηθήσει χιλιάδες καταναλωτές να μειώσουν τα κόστη τους.

Μείωση επιτοκίων λογαριασμών Μισθοδοσίας/Σύνταξης από την Εθνική Τράπεζα


Σε μείωση στα επιτόκια των λογαριασμών μισθοδοσίας προχώρησε η Εθνική Τράπεζα, προσαρμόζοντας το ανώτατο επιτόκιο στο 0,40%.

Οι περικοπές, που φτάνουν έως και τις 30 μονάδες βάσης, αφορούν τους λογαριασμούς μισθοδοσίας / σύνταξης Reward και Value.

Πρόκειται για καταθετικά προϊόντα μέσω των οποίων μισθωτοί και συνταξιούχοι εισπράττουν το μισθό ή της σύνταξή τους, εξασφαλίζοντας υψηλό επιτόκιο για τα πρώτα 1.000 ευρώ.

Επειδή το επιτόκιο είναι κλικακωτό, δεν έχει σημασία το υπόλοιπο του λογαριασμού για τον προσδιορισμό του επιτοκίου στη συγκεκρικένη κλίμακα.

Τα πρώτα 1.000 ευρώ θα τοκίζονται πάντα με το υψηλότερο επιτόκιο 0,40% ή 0,30% ανάλογα με το προϊόν.

Για το υπερβάλλον ποσό το επιτόκιο διαμορφώνεται σε 0,04% και 0,03% αντίστοιχα, ενώ καταργήθηκε η ενδιάμεση κλίμακα για ποσά από 1.000 έως 60.000 ευρώ που έδινε επιτόκιο 0,10%.

Δωρεάν παροχές

Οι δύο λογαριασμοί της Εθνικής Τράπεζας προσφέρουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης δωρεάν συναλλαγών.

Στο Μισθοδοτικό Value έχεις δωρεάν συναλλαγές με προμήθεια 2 ευρώ το μήνα.

Στο Μισθοδοτικός Reward οι δωρεάν συναλλαγές παρέχονται χωρίς προμήθεια.

Η επιλογή είναι δική σου και εξαρτάται από τον αριθμό των πληρωμών που κάνεις και το μέσο υπόλοιπου του λογαριασμού σου

Συγκεκριμένα, το πακέτο περιλαμβάνει την εξόφληση χωρίς προμήθεια τριών λογαριασμών ενέργειας, ύδρευσης και τηλεφωνίας το μήνα, μέσω πάγιας εντολής. ​

Όλα τα προνόμια

Επιπλέον, έχειςτα ακόλουθα προνόμια:

  • ​Αξιοποίησε το πρόγραμμα Προληπτικού Ελέγχου Υγείας που περιλαμβάνει εξετάσεις και πρόσθετες παροχές του Συμβεβλημένου Διαγνωστικού Κέντρου. ​
  • Ενημερώσου άμεσα για τις κινήσεις καρτών και λογαριασμών μέσω e-mail ή/και SMS, μέσω της υπηρεσίας i-bank alert “mini Value” που σας παρέχεται δωρεάν,
  • Κάλυψε τις έκτακτες ανάγκες σου εύκολα και γρήγορα, με τα προνόμια που σου παρέχει το δικαίωμα υπερανάληψης (μόνο στον τρεχούμενο λογαριασμό) με άτοκα τα πρώτα €150 και ιδιαίτερα προνομιακό επιτόκιο για το επιπλέον ποσό.
  • Χρησιμοποίησε την πιστωτική κάρτα Μastercard, Visa, Gold Mastercard ή Platinum Mastercard για αγορές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα με έκπτωση 1 μονάδας στο εκάστοτε ισχύον επιτόκιο αγορών και δωρεάν συνδρομή για όλη τη διάρκεια τήρησης του λογαριασμού.
  • Χρηματοδότησε τα σχέδιά σου ή κάλυψε προσωπικές σου ανάγκες μέσω του προσωπικού δανείου Ανταπόδοση και επωφελήσου έκπτωσης 1 μονάδας στο εκάστοτε ισχύον επιτόκιο. ​ ​
  • Επίλεξε το στεγαστικό δάνειο που σου ταιριάζει και προχώρησε στη διαδικασία αίτησης με έκπτωση 30% στην εφάπαξ δαπάνη για έρευνα και έλεγχο αιτήματος και έγκρισης.

Πηγή

Δες επίσης: Μείωση επιτοκίων καταθέσεων από την Τράπεζα Πειραιώς