Ταξίδιαpink
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Έχουμε βοηθήσει χιλιάδες καταναλωτές να μειώσουν τα κόστη τους.

“Ψωνίζω στη γειτονιά”: Tο νέο καινοτόμο πρόγραμμα της Τράπεζας Πειραιώς


Τι είναι

ℹ Tο νέο καινοτόμο πρόγραμμα, “Ψωνίζω στη γειτονιά”, της Τράπεζας Πειραιώς, ανοίγει νέους δρόμους στις εμπορικές δραστηριότητες και δίνει προοπτική στις τοπικές κοινωνίες προσφέροντας κίνητρα αφενός στους καταναλωτές και αφετέρου στις επιχειρήσεις της γειτονιάς.

Μέσα από την συνεργασία με την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), η Τράπεζα θα βρίσκεται σε άμεση επαφή με 280 Εμπορικούς Συλλόγους σε όλη τη χώρα, για την από κοινού αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων της εποχής με στόχο ένα βιώσιμο αύριο για τις μικρές επιχειρήσεις όλης της χώρας.

Ποια τα οφέλη

Οι επιχειρήσεις, που συμμετέχουν στο  πρόγραμμα “Ψωνίζω στη Γειτονιά”, γίνονται μέλη μιας αναπτυσσόμενης κοινότητας, συμμετέχουν σε προωθητικές ενέργειες και επωφελούνται από την προβολή της επιχείρησής τους στην ιστοσελίδα www.psonizostigeitonia.gr από την οποία και οι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν για τις συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις και για τα οφέλη από τη δική τους συμμετοχή.

Ειδικότερα:

Έως 31.12.2020, κάθε εβδομάδα μία τυχερή επιχείρηση κερδίζει μετά από κλήρωση 1.000€, για την κάλυψη λειτουργικών της εξόδων.

Προβολή της επιχείρησης στο psonizostigeitonia.gr και στα προωθητικά μέσα του προγράμματος.

Εκπτώσεις και προσφορές από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις & δυνατότητα εξαργύρωσης yellows πελατών από το τερματικό POS μέσω του yellow business.

Έως 31.12.2020, κάθε εβδομάδα μετά από κλήρωση, οι καταναλωτές κερδίζουν επιστροφή ποσού αγοράς έως 100€ για 100 τυχερές συναλλαγές σε επιχειρήσεις που παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα.

Ποιοι συμμετέχουν

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν μικρές ή πολύ μικρές επιχειρήσεις  που διατηρούν  φυσικό κατάστημα και δραστηριοποιούνται σε περισσότερους από 20 κλάδους της οικονομίας (άνθη –φυτά, αυτοκίνητα, βιβλιοπωλεία –παιχνίδια –ψυχαγωγία, ένδυση –υπόδηση –αθλητικά είδη, εστιατόρια –μπαρ –καφέ, ηλεκτρονικός και ηλεκτρολογικός εξοπλισμός, καλλυντικά –ομορφιά, κοσμήματα –οπτικά, υλικά –χρώματα και γενικώς είδη σπιτιού, τουριστικά, τρόφιμα –ποτά, φαρμακεία).

Πηγή

Δες επίσης: X1 Card: Έρχεται η πιο « έξυπνη» πιστωτική κάρτα